Your browser does not support this Website!Proxima Star premium pellets : Wat betreft Proxima Star

Wat betreft Proxima Star

Wie zijn wij ?

Proxima Star pellets, dat is :

Een kwaliteitsbrandstof : : pellets van eerste kwaliteit, speciaal ontworpen voor gebruik in een verbrandingstoestel.

Een flexible service die aangepast is aan de behoeften van het clienteel : levering door vrachtwagens met blaassysteem, snel, professioneel en gemakkelijk.

Een vertrouwenscontract : de verzekering van gegarandeerde kwaliteit, en een dienst naverkoop die elk mogelijk probleem aanpakt.

Een ecologische oplossing : systematisch het respect voor het milieu te laten voorgaan op alle andere overwegingen.

Een economische oplossing : een meer dan concurrentiële prijs.

Ons Team

Proxima Star is een jonge Belgische KMO die bestaat uit een kleine dynamisch en ambitieus team.

De leden van ons team, met elk hun eigen achtergrond, zijn al sinds lang betrokken bij de concepten van hernieuwbare energie en meer in het bijzonder bij verwarmingssystemen met hout uit het hoger gamma.

Ons doel : in optimale omstandigheden een brandstof op hout leveren die speciaal is aangepast aan de noden van gebruikers van verbrandingstoestellen op pellets. 

Een belangrijk criterium voor de keuze van uw leverancier van pellets is zijn bereikbaarheid. Kiezen voor Proxima Pellets is kiezen voor een lokale KMO, kort bij u. Het is een Belgisch merk steunen en tewerkstelling in uw regio.

Ons team zijn missie bestaat erin u altijd te helpen, binnen de korst mogelijke termijn. Zij wil zo kort mogelijk bij u zijn en u de mogelijkheid bieden deel uit te maken van onze gebruikersgemeenschap: de Proxima Star Club. Een lokale gemeenschap, dynamisch met oog voor het milieu.

De Proxima Star Club

Treed toe tot onze gebruikersgemeenschap et geniet van talrijke voordelen :

Opvolging van uw bestellingen : verbind u met onze site et consulteer op elk moment de status van uw bestellingen die worden bijgewerkt 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Kortingsbonnen : verkrijg zeer gemakkelijk kortingsbonnen bij de hernieuwing van uw bestellingen door deel te nemen aan onze getrouwheidsprogramma’s.

Adviezen : vervoeg ons netwerk van professionele partners in verbrandingsketels op pellets en neem contact met vertrouwenspersonen die u kunnen adviseren over de aankoop, het onderhoud en de werking van uw verwarmingstoestel.

Newsletter : indien u het wenst kan u zich abonneren op onze informatiebrieven om de nieuwtjes te vernemen uit de sector van houtenergie in België en op de hoogte te blijven van alle evoluties.

Hoe zich inschrijven ? Klik op de verbinding in de rechter bovenhoek van uw scherm. Geef uw e-mail adres op en maak een rekening aan door ons inschrijvingsformulier in te vullen.

Ecologie

Proxima Star verbindt er zich toe om systematisch het respect voor het milieu te laten voorgaan op alle andere overwegingen.

De basis van onze activiteit en ons engagement is het respect voor het milieu !

Wij wensen dat nooit uit het oog te verliezen en hopen die benadering met ons cliënteel te delen om samen een progressieve gemeenschap te vormen die het opneemt voor hernieuwbare energie.

Wat is het aangenaam om een 100% natuurlijk produkt te (ver)kopen. Onze pellets bevatten geen enkel chemisch additief. Zij bestaan voor 100% uit naaldhout en behoeven geen enkel toevoegmiddel om samen te klitten tijdens hun compressie.

Koopt u pellets onder andere uit ecologische overwegingen? Vergeet de pellets van loofhout en opteer voor de pellets van naaldhout. De compressie van pellets uit naaldhout is makkelijker en natuurlijker dan die van loofhout. Het zaagsel van naaldhout klit natuurlijk samen dankzij lignine, een soort van lijm in het boomsap (hars). Het samenpersen vereist daardoor geen toevoeging van chemische bindmiddelen. Het is een 100% natuurlijk produkt. Het samenpersen van loofhout is moeilijker en vereist dikwijls de toevoeging van een chemisch bindmiddel om het samenpersen te vergemakkelijken.