Your browser does not support this Website!Proxima Star premium pellets : tevredenheidsgarantie

Vertrouwen : tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie De tevredenheidsgarantie van Proxima Star premium pellets waarborgt dat u tevreden bent over ons produkt en onze diensten, zoniet wordt u terugbetaald. Wij willen een echt vertrouwenscontract afsluiten dat de bevoorrading van verbrandingshout (pellets) eenvoudig en comfortabel maakt.

Om u dergelijk unieke garantie te kunnen bieden, hebben wij op basis van onze ervaring een zeer volledig lastenboek opgesteld. Wij raden u aan dit te lezen in onze algemene verkoopsvoorwaarden. Door dit lastenboek te volgen bent u verzekerd van de beste praktijken en uw verwarmingssysteem in optimale omstandigheden te benutten. Het is belangrijk de basisregels inzake kwalitatieve bevoorrading van verbrandingshout te kennen om onaangename verrassingen uit te sluiten en het beste rendement te verkrijgen van uw investering door de aankoop van uw verwarmingstoestel.

Indien u de spelregels volgt en u zich door ons laat begeleiden vanaf uw bestelling tot de levering van uw pellets, verzekeren wij u een volledige tevredenheid van zowel onze produkten als onze dienstverlening. Wij verbinden er ons toe dat onze pellets worden teruggenomen en vervangen of terugbetaald in geval van de minste kwaliteitsgebreken.