Your browser does not support this Website!Proxima Star : pellets van ultra premium kwaliteit

PROXIMA STAR : PELLETS VAN ULTRA PREMIUM KWALITEIT

Bestellen pellets in bulk* Proxima Star pellets ambiëren excellentie : simpelweg de top van het gamma producten beschikbaar op de Belgische markt.

De Proxima Star Pellets zijn speciaal vervaardigd om een optimaal rendement te genereren als houtbrandstof gebruikt in kwaliteitskachels.  Wie optimaal rendement zegt, zegt ook besparen op zijn energiefactuur.

Onze Proxima Star houtkorrels zijn het resultaat  van een complex scheikundig proces dat hen uitzonderlijk duurzaam maakt en zorgt voor een optimale verbranding (laag gehalte as). De beschrijving van de technische kenmerken van ons Proxima Star product laat u toe om te begrijpen dat wij zonder verwijl inderdaad het beste product aanbieden dat beschikbaar is op de Belgische markt.  Om u te overtuigen van de ernst van onze uitspraak nodigen wij u uit om de criteria te raadplegen waarop u zich kan baseren om een goede pellet-leverancier te kiezen.

De Proxima Star pellets zijn uitsluitend samengesteld uit naaldhout en bevatten geen enkel scheikundig product. : ze zijn 100% natuurlijk.  Ze zijn DIN plus gecertificeerd en worden aanbevolen door talrijke vakmensen binnen onze filialen die niet enkel de kwaliteit van het product erkennen maar ook de kwaliteit van onze geboden service evenals de tevredenheidsgarantie naar onze klanten toe; niet tevreden geld terug!

De Proxima Star houtkorrels zijn specifiek samengesteld als duurzaam en schokbestendig product dat de levering van de pellets met een vrachtwagen met blaassysteem mogelijk maakt. Proxima Star pellets hebben een grotere dichtheid dan de gemiddelde houtkorrels. Met als gevolg dat ze in vergelijking met andere merken minder snel verbrokkelen en zodoende minder stof afgeven bij het vullen van uw opslagruimte.

In één woord, kies Proxima Star, dat is kiezen voor de beste pellets op de markt !