Your browser does not support this Website!Proxima Star premium pellets : kies zelf de leveringsdag

Flexibel : kies zelf de leveringsdag

kies zelf de leveringsdagOnze formule van snel-levering is uniek : ze houdt rekening met uw beschikbaarheid en past zich zo goed mogelijk aan om te leveren op de dag dat het voor u past. 

Tijdens uw bestelling vermeld (van maandag tot vrijdag) de tijdspanne (ochtend of namiddag) die u kiest om uw bestelling te laten leveren. Ons team bevestigt de afspraak zo snel mogelijk. Proxima Star Pellets is een bedrijf op maat van mensen. Wij staan steeds ter uwe beschikking en houden terdege rekening met uw noden en aanwijzingen.

Hoe kan u een afspraak maken ?

1) U vermeldt bij uw bestelling de dag en de tijdspanne tijdens dewelke u de levering wenst te ontvangen
2) Ons team doet er alles aan om onze planning aan te passen aan uw vraag en onze mensen bevestigen de leveringsdatum zo snel als mogelijk.
3) U ontvangt een bevestigingsmail waarin alle nodige informatie m.b.t. uw bestelling evenals de overeengekomen leveringsdag wordt vermeld.

Proxima StarPellets engageert zich om de vastgelegde leveringsafspraak, van uw pellets, te respecteren !

Votre temps est précieux. Votre temps est compté. Uw tijd kost geld. Proxima Star Pellets is zich hiervan bewust

Proxima Star Pellets is een bedrijf op mensenmaat. Wij staan klaar voor u en houden rekening met uw behoeften en bezorgdheid. Wij engageren ons als betrouwbare partner die zijn afspraak van levering, die we samen hebben vastgelegd, na komt !